• صفحه اصلیصفحه اصلی
  • قوانین سایتقوانین سایت جستجوجستجو لینک دوستانلینک دوستان لیست اعضاءلیست اعضاء آموزشآموزش مطالب مفیدمطالب مفید حمایت مالیحمایت مالی مرکز آپلودمرکز آپلود

زمان کنونی: ۱۳۹۲/۲/۲۹, ۱۲:۱۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)

جهت استفاده از تمامی امکانات سایت باید عضو شوید
برای ثبت نام اینجا کلیک کنید

اگر قبلاً عضو شده اید برای ورود اینجا کلیک کنید      
یستن این پنجره

انجمن قناری و سهره / انجمن قناری / پرورش و نگهداری قناری / جفتگیری و تولیدمثل قناری v
« قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
/ بی حالی ماده زمان جفت گیری

براي دسترسي سريع به اطلاعات انجمن ، تولبار اختصاصي را نصب کنيد براي کسب اطلاعات بيشتر کليک کنيد استفاده از تمامي امکانات انجمن براي حاميان مالي امکان پذير است براي کسب اطلاعات بيشتر کليک کنيد فروشگاه سايت با همکاري پارسي پت راه اندازي شد براي کسب اطلاعات بيشتر کليک کنيد همکاري جهت تهيه واکسن آبله در داخل کشور براي کسب اطلاعات بيشتر کليک کنيد
برچسب ها: بی, حالی, ماده, زمان, جفت, گیری,

بی حالی ماده زمان جفت گیری
زمان کنونی: ۱۳۹۲/۲/۲۹, ۱۲:۱۴ عصر
مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
ارسال این موضوع به یک دوست
نمایش آخرین ارسال این موضوع
اهدای بیشترین امتیاز به این موضوع
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Nariman
آخرین ارسال: دانیال
پاسخ: 11
بازدید: 2062

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
نویسنده پیام
Nariman
دیدن پروفایل ارسال پیام خصوصی
موضوعات کاربر ارسال ایمیل
پست های کاربر وبسایت کاربر

کاربر عادی انجمن

کاربر عادی انجمن
یافتن تمام ارسالهای این کاربر
آفلاین

تاریخ تولد:
استان: آذربایجان شرقی
شهرستان: تبریز
مدرک:
رشته:
شغل:
اعتبار: 0

ارسال: #1
من یه جفت قناری گرفتم که بعد از دو هفته قناری نر که خیلی هم مست میخوند رو به قفس ماده انداختم
قبل از این هر دو قناری ها خیلی شاد و تحرک بیشتری داشتن ولی بعد از اون قناری ماده تحرکش خیلی کم شده و یه گوشه میشینه این از چی میتونه باشه؟
اینم بگم که ماده هم خیلی جست و خیز میکرد وبا توجه به علامتهای دیگش آمادگی جفت شدن داشت .
۱۳۸۹/۱۲/۲۶ ۰۱:۵۹ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
آبتین

کاربر ویژه

کاربر ویژه انجمن
آفلاین

تاریخ تولد: 1360
استان: البرز
شهرستان: هشتگرد
مدرک: دیپلم
رشته: کامپیوتر
شغل: Developer
اعتبار: 4

ارسال: #2
RE: بی حالی ماده زمان جفت گیری
درود.
این طبیعی هستش. جست و خیز قناری ها ( چه نر و چه ماده ) واسه جنس مخالفشون بوده. و وقتی که پیش هم هستند شروع به جفتگیری و جوجه دادن میکنن.
بی حال نیستن، فقط آروم شدن. نگران نباشید.
امضای آبتین
لطفا بجای فرستادن پیام خصوصی.
سوالاتتون رو توی انجمن و در قسمت مربوطه بپرسین. زودتر به جوابتون میرسین و آرشیو میشه برای باقی دوستان.
لطفا قبل از ایجاد تایپیک جدید.
از قسمت جستجوی انجمن کمک بگیرین.
لطفا اگر مطلب یا عکسی رو از اینترنت کپی کردین توی انجمن
حتما منبع رو ذکر کنین تا مشکلی برای انجمن پیش نیاد
۱۳۹۰/۱/۶ ۱۲:۵۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
hamid@line

کاربر افتخاری

کاربر افتخاری انجمن
آفلاین

تاریخ تولد: 1357
استان: خراسان رضوی
شهرستان: تربت حیدریه
مدرک: ليسانس
رشته: روانشناسي
شغل: دفتری
اعتبار: 15

ارسال: #3
با سلام

به نظر من هم این طبیعیه عجله نکنید واسشون چال بزارین تا تحریک بشن و لانه سازی کنن و انشاالله جوجه بدن من خودم یه زمانی یه جفت قناری یکسر داشتم که بعد از یه ماه از جفت انداختن تخم کردن ولی خوب همون سال 15 تا جوجه دادن

موفق باشید
امضای hamid@line
هر کجا که هستي ، هر کجا خودت را يافتي ، از هر آنچه که داري لذت ببر ، به تمامي لذت ببر . هر جا که هستي و از هر چه که در دسترس است ، احساس سپاس و نيايش داشته باش
۱۳۹۰/۱/۸ ۱۰:۰۷ صبح
آگهی
Nariman

کاربر عادی انجمن

کاربر عادی انجمن
آفلاین

تاریخ تولد:
مدرک:
رشته:
شغل:

ارسال: #4
(۱۳۹۰/۱/۸ ۱۰:۰۷ صبح)hamid@line نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام

به نظر من هم این طبیعیه عجله نکنید واسشون چال بزارین تا تحریک بشن و لانه سازی کنن و انشاالله جوجه بدن من خودم یه زمانی یه جفت قناری یکسر داشتم که بعد از یه ماه از جفت انداختن تخم کردن ولی خوب همون سال 15 تا جوجه دادن

موفق باشید

متاسفانه در این مدت که جفت انداختم (20 روز) هیچ عکس العملی از هر دو قناری دیده نمیشه و به هم بی تفاوت شدن حتی نر هم حالت کم تحرکی پیدا کرده و اینم بگم تقریبا 5 روز از هم جداشون کردم و باز جفت انداختم ولی بازم هیچی به هیچی
اگه میشه اساتید راهنمائیم کنن.
۱۳۹۰/۱/۱۷ ۱۲:۵۴ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
King_Hearts

کاربر ویژه

کاربر ویژه انجمن
آفلاین

تاریخ تولد: 1362
استان: کرمان
شهرستان: كرمان
مدرک: مهندس كامپيوتر
رشته: كامپيوتر
شغل: كارمند
اعتبار: 34

ارسال: #5
سلام
قناري ها رو خوب آماده نكردي من مطمئن هستم ماده قناريت اصلا آماده نيست ماده بايد خوراك خوب داشته باشه و مهمترين قسمت قضيه واسه آماده شدن ماده صداي قناري نر اگه ديده باشي من يك پيغام گذاشته بودم به عنوان جفت زدن نر 11 ساله ماده از صداي نر 11 ساله خوشش اومده بود آخر به جفت نر 2 ساله نرفت مجبور شدم بدمش به دوستم يك ماده ديگه گرفتم ولي اينبار نذاشتم صداي نر 11 ساله رو بشنوه الانم رو تخم اون ماده كه به دوستم دادم هم رو تخم.
در كل نر بايد 6 دانگ بخونه و ماده وقتي صداشو مي شنوه بال بزنه و جا بجا بشه. من حتي داشتم قناري ماده كه بدون نر تو جاي دون خودش و كف قفس تخم گذاشت تازه من اون موقع قناري نر نداشتم صداي يك نر از خونه كنار مي اومد ماده آماده شد و تخم گذاشت.واسه جفت دادن به نكته هاي ريز كه تو قسمت مراحل جفتگيري قناري گفته شد توجه كن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳۹۰/۱/۱۷ ۰۲:۱۵ عصر، توسط King_Hearts.)
۱۳۹۰/۱/۱۷ ۰۱:۵۶ عصر
آگهی
پژواک

کاربر عضو انجمن

کاربر عضو انجمن
آفلاین

تاریخ تولد:
استان: آذربایجان غربی
شهرستان:
مدرک:
رشته:
شغل:

ارسال: #6
با سلام
ببنید عزیز من ماده بعد از اینکه جفت گیری رو تموم کرد دو سه روزه آماده تخم گذاری میشه و چون تخم گذاری انرژی زیادی رو از پرنده میگیره بخاط همین یکم از تحرکش کاسته میشه و با نظر دوست عزیزم(آبتین) موافقم.
ولی اینجوری که شما میگید ماده یا نره شما به حد کافی آمادگی نرسیدند یکم قفس شون رو دور و نزدیک کن تا تحریک بشن و بعضی اوقات فقط صدای هم دیگه رو بشنوند اینجوری تحریک میشند.
ولی مهمتر ازهمه صبر و صبر وصبر کنید
۱۳۹۰/۱/۱۹ ۰۹:۲۷ عصر
آگهی
Nariman

کاربر عادی انجمن

کاربر عادی انجمن
آفلاین

تاریخ تولد:
مدرک:
رشته:
شغل:

ارسال: #7
(۱۳۹۰/۱/۱۹ ۰۹:۲۷ عصر)loopcar نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
ببنید عزیز من ماده بعد از اینکه جفت گیری رو تموم کرد دو سه روزه آماده تخم گذاری میشه و چون تخم گذاری انرژی زیادی رو از پرنده میگیره بخاط همین یکم از تحرکش کاسته میشه و با نظر دوست عزیزم(آبتین) موافقم.
ولی اینجوری که شما میگید ماده یا نره شما به حد کافی آمادگی نرسیدند یکم قفس شون رو دور و نزدیک کن تا تحریک بشن و بعضی اوقات فقط صدای هم دیگه رو بشنوند اینجوری تحریک میشند.
ولی مهمتر ازهمه صبر و صبر وصبر کنید

با تشکر از دوست عزیز
با توجه به اینکه نر بعد از جدا کردن مست میخونه نظر دوستان در مورد اینکه چیکار کنم تا ماده آماده شه چیه؟
۱۳۹۰/۱/۲۰ ۰۹:۱۹ صبح
آگهی
hamid@line

کاربر افتخاری

کاربر افتخاری انجمن
آفلاین

تاریخ تولد: 1357
استان: خراسان رضوی
شهرستان: تربت حیدریه
مدرک: ليسانس
رشته: روانشناسي
شغل: دفتری
اعتبار: 15

ارسال: #8
با سلام

با توجه به اینکه حدود دوماه یا کمتر واسه جوجه کشی فرصت هست دو راه دارین یکی اینکه ماده رو عوض کنین و یه ماده آماده آماده بگیرین و دوم اینکه ماده و نر از هم جدا باشن و یه جا تخم توی قفس ماده بزارین تا هر وقت آماده شد متوجه بشین و جفتش کنین

موفق باشید

:a (18):
امضای hamid@line
هر کجا که هستي ، هر کجا خودت را يافتي ، از هر آنچه که داري لذت ببر ، به تمامي لذت ببر . هر جا که هستي و از هر چه که در دسترس است ، احساس سپاس و نيايش داشته باش
۱۳۹۰/۱/۲۰ ۰۸:۰۲ عصر
آگهی
دانیال

کاربر فعال

کاربر فعال انجمن
آفلاین

تاریخ تولد:
استان: کرمان
شهرستان:
مدرک:
رشته:
شغل:

ارسال: #9
Ic2n203 RE: بی حالی ماده زمان جفت گیری
(۱۳۸۹/۱۲/۲۶ ۰۱:۵۹ عصر)Nariman نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من یه جفت قناری گرفتم که بعد از دو هفته قناری نر که خیلی هم مست میخوند رو به قفس ماده انداختم
قبل از این هر دو قناری ها خیلی شاد و تحرک بیشتری داشتن ولی بعد از اون قناری ماده تحرکش خیلی کم شده و یه گوشه میشینه این از چی میتونه باشه؟
اینم بگم که ماده هم خیلی جست و خیز میکرد وبا توجه به علامتهای دیگش آمادگی جفت شدن داشت .

سلام دوست من !

خوندن قناری دلیل بر مست بودنش نیست ! شما باید از زیرش متوجه بشی مست هست یا نه و همین جور ماده قناریت ! اونم باید زیرش و چک کنی !

بعضا هم پیش میاد قناری از شدت مستی به جفت نمیرن .
۱۳۹۰/۲/۲۵ ۱۲:۴۷ عصر
آگهی
amin2010

کاربر عضو انجمن

کاربر عضو انجمن
آفلاین

تاریخ تولد:
استان: همدان
شهرستان:
مدرک:
رشته:
شغل:
اعتبار: 4

ارسال: #10
(۱۳۹۰/۲/۲۵ ۱۲:۴۷ عصر)دانیال نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(۱۳۸۹/۱۲/۲۶ ۰۱:۵۹ عصر)Nariman نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوست من !

خوندن قناری دلیل بر مست بودنش نیست ! شما باید از زیرش متوجه بشی مست هست یا نه و همین جور ماده قناریت ! اونم باید زیرش و چک کنی !
.

دوست خوبم چک کردن قناری از پس برای اینکه بفهمیم مست هست یا جفت رفته درسته ولی اینکه میگید خوندن قناری دلیلی برای مستیش نمیشه کاملا غلط هست.لازم بدونید که قناری نر وقتی داخل مغزش یه هورمونی ترشح میشه که آمادگی کامل برای جفت شدن پیدا کرده و از روی شوق آواز خوندنش رو شروع میکنه
امضای amin2010
زخمی بر دلم هست و روزگار نمک میپاشد و من پیچ و تاب میخورم ... و همه گمان میکنند که من سر مست و شاد میرقصم
۱۳۹۰/۲/۲۶ ۰۲:۴۰ صبح
آگهی
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مراحل و زمان جفتگيري قناري King_Hearts 297 9,074 ۱۳۹۲/۲/۲۵ ۱۱:۵۰ عصر
آخرین ارسال: nazmi
  ترکیب رنگ مناسب قناري نر و ماده برای جوجه کشی siskin 242 23,691 ۱۳۹۲/۲/۲۲ ۱۱:۴۳ عصر
آخرین ارسال: mohammad1362
  روش تجربی تحریک به جفتگیری وآماده سازی ماده قناری پدربزرگ 39 2,065 ۱۳۹۲/۲/۲۲ ۰۸:۳۱ صبح
آخرین ارسال: قناري شيراز
  نشانه های قناری ماده آماده و چگونگی آماده کردن آن برای جفتگیری پژواک 471 31,294 ۱۳۹۲/۲/۱۸ ۱۲:۳۱ صبح
آخرین ارسال: 10reza10
13 با وجود مستی قناری نر و آماده بودن قناری ماده اما جفت نمیشن چرا؟ omidlord 95 7,766 ۱۳۹۲/۲/۱۱ ۰۱:۰۸ عصر
آخرین ارسال: sajjadi
  مدت زمان مجاز برای برداشتن تخم قناري و جایگزین کردن تخم مصنوعی ramingh27 22 2,561 ۱۳۹۲/۱/۱۵ ۰۵:۴۴ عصر
آخرین ارسال: abbass11
13 بلند کردن ماده قناری و بررسی تخم ها canarysorkh 11 553 ۱۳۹۲/۱/۱۵ ۱۱:۰۰ صبح
آخرین ارسال: canarysorkh
  روش جدا سازي نرو ماده در پايان زمان توليد مثل katbi 42 6,043 ۱۳۹۱/۱۲/۲۲ ۰۳:۲۵ عصر
آخرین ارسال: پدربزرگ
Tavajoh ورم کردن شکم ماده قناری بعد از تخم گذاری!!! iranvov 9 337 ۱۳۹۱/۱۲/۱۲ ۰۸:۵۲ عصر
آخرین ارسال: omidlord
  خرید قناری ماده دل آوا 1 149 ۱۳۹۱/۱۱/۱۴ ۰۳:۰۳ عصر
آخرین ارسال: قناري شيراز

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع

تماس با ما | آریاپت | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 4.1